Livsmedelsverket ni är så jävla efter

Saxat från deras sida angående margarin:
Margarin är lite förenklat en blandning av olja och vatten eller mjölk. För att oljan ska bli bredbar och blanda sig med övriga ingredienser behövs tillsatser. Alla tillsatser som används i Sverige är kontrollerade och godkända. Du behöver inte välja bort margarin av rädsla för tillsatser.Numer innehåller margarin i princip inget industriellt bildat transfett. Margarin och matfettsblandningar med lägre fetthalt är berikade med vitamin A och D. Matolja och bordsmargariner är dessutom bra källor till vitamin E som bland annat är ett naturligt skydd mot fria radikaler i kropppen.
 
Nr 1 ska alla ni människor som tror att ni är nyttiga och äter hälsosamt och väljer matvaror efter att det står att det är BERIKAT MED OLIKA VITAMINER. Man kan inte producera eller utvinna vitaminer på naturlig väg ur en produkt och spruta in det i en annan! Hallååå tror människan verkligen att tex ur apelsiner så klämmer man ut lite C-vitamin i en kopp och häller i brustabletten ??
Nej nej nej tillsatta vitamier är ARTIFICIELLA.  Alltså inte ens gjorda av ett födoämne! Det är en produkt som helt saknar forskning på hur kroppen klarar och reagerar på att äta denna låtsasvitamin istället för att äta föda där vitaminerna finns som äkta vara. Detta har Livsmedelsverket erkänt helt själva dessutom i en intervju som Kalla Fakta gjorde för några år sen. 
 
Här kommer ett urklipp om vad Livsmedelsverket rekommenderar förskolebarn att äta. Alltså barn 1-6 år
 
l lunch som innehåller – potatis, pasta, ris eller gryn – grönsaker – bröd till maten – nyckelhålsmärkta kött- och charkuteriprodukter – nyckelhålsmärkta mejerivaror – mjuka matfetter – fisk varje vecka – lättmjölk och vatten.
 
År 2016 rekommenderar dom fortfarande lättmjölk som är så näringsfattigt att man måste pytsa i artificiella vitaminer eller vatten som innehåller NOLL vitaminer. 
Mjuka matfetter vet vi alla vad är vid det här laget. All smörja förutom det "livsfarliga Bregottsmöret".
 
Kan man bombota Livsmedelsverket? Varför utvecklas inte deras kunskap? Varför lever fetthysterin kvar där år 2016? Läser dom inga forskningsresultat längre? Jobbar det inga under 60år där? Kan jag välja bort att något av min skatt går till att sponsra dessa muppar? Man kan ju gå ur Svenska kyrkan och behålla den skattesatsen. Då vill jag gå ur Livsmedelsverkat och behålla den skattedelen också. 
Nu ska jag gå å äta SMÖR direkt ur paketet. ADJÖ!
 

Kommentera här: