Back again

Så där ja då har jag dubbelarbetat i 3 veckor så nu kan jag åter landa i mänsklighetens sociala närvaro.
Intro e nästan klar på hemmet å nästan klar på ordinarie jobbet med intro.
Slutade 12 idag så jag hinner sova lite innan jag börjar natt på extraknäcket. tror jag börjar vid 21.00 ikväll å slutar kanske 8 eller nåt i morgon bitti. chefen glömde berätta det så jag får nog ringa dit å kolla upp det.
Förresten så fick jag hoppa in extra i köket på hemmet 2 veckor på raken.. någon fick för sig att jag var utbildad kock och fast mina ivriga protester och intyg om att jag bara kokat frukost i storkök åkte jag på kökstjänst för hela rasket...jaja tänkte jag... dom slipper ju i allafall svälta...(hur fan tänkte jag då)

Svetten rann på ryggen och jag sprang runt å rev å slet i alla lådor, skåp, frysar, mera skåp, konstiga storkökslagningsmaskiner som jag inte visste hur man startade samt 2 "medhjälpare" i form av klienter som stirrade med stora ögon på "hon" som skulle laga deras mat för hela helgen..
Det mesta är även inlåst oxå och ska så vara. man får låsa upp en liten kort sekund precis så man hinner få in handen och rycka åt sig det man vill ha eller något farligt redskap man vill använda.
Vem fan vill sno en djupfryst påse ärtor och rymma med ? ;)

Menyn är ju satt av ordinarie kocken som tror att vikarien är ett ESS på storkok för han kunde aldrig tro att dom skulle vara så tokiga att dom tar in en vikarie som bara kan koka ägg och vispa grädde.
Det ligger 30 kilometer kotlettrad i kylen som du ska förvandla till bankade dubbelpanderade ÄTBARA schnitzlar och helst ska det vara klar 11,30...och så ska du göra jättemycket god sås till det som räcker till en 50 portioner för dom e jättehungriga...Sen kan du baka nåt så det finns till eftermiddagsfikat för sen ska du laga kvällsmaten och städa hela rasket innan du slutar 16,30.. korvstroganoff på 16 kilo falukorv..fy f---n va äckligt jag ska aldrig mer äta falukorv..tänk dig att skära ner 16 kilo till små fina strimlor till stroganoff..Vad är det I korven egentligen..nermalt tryne, knorr och bindväv blandat med kycklingskrottar och lite skräp som låg bakom tvättmaskinen å vips så har fabriken gjort falukorv!!

Nu ska jag tvångssova en stund så jag orkar vara vaken hela natten och arbeta. HAHAHAHA
Får inte glömma tandpetarna till ögonlocken och stödhjulen till benen när jag åker sen så märker nog ingen om jag råkar somna tihi