Long time no seee

Tänk idag kände jag att jag både hade tid och lust att skriva lite här igen vilken tur va :)

Mycket har hänt å mycket kan man inte skriva om här men men.

Jobbar fortfarande kvar både på mitt ordinarie jobb där jag allt mer sällan blir hysterisk nu för tiden för att jag inte fattar nåt eller inte fattar att jag missat att jag inte fattade nåt som jag inte ens fattade att jag skulle göra.
Senast jag fick lov att sitta å tänka i flera timmar på vad fasen jag hade gjort var i torsdags. Men till slut kom jag på att jag hade nog inte varken missat att göra något eller gjort något fel... Så kan det vara när man tänker för mycket på att man kanske inte har gjort eller fattar allt tihi!.

Jobbade även natt extra på mitt extra jobb och det gick alldeles galant. Vi nattade alla snälla "prinsarna" enkelt och utan protest om nattsagor så det kändes skönt när den 70 timmars arbetsveckan var slut i måndags morse.

Tänk va rik jag ska bli på alla etrapengarna som kommer att rulla in INTE!
Jag har en hääärlig elräkning samt hyror att betala så ni behöver inte vara ett dugg avundsjuka för det.

Men bäst av allt kommer här:

Flyttlasset går till landet HURRA HURRA vi ska få bo på vischan i ett stort hus och slippa ramla över varandra i vår trånga lägenhet, jag slipper sova i garderoben, no more halva bohaget gömt bakom soffan och en gigantisk trädgård att hjula runt i <3

Jag som alltid sagt att så snart den sista kidsen flyttar ut drar jag till skogen å bor i ett rött hus där vägen slutar.
Å så vips ringer det en Ängel och frågar om jag vill bo i ett rött hus i skogen där vägen nästan slutar!!!!!!

Gällde bara att snabbt se till att 13- och 14-åringen flyttade hemifrån för inte ville väl dom flytta med...
JAAAAA skrek barnen när jag nervöst la fram mitt ärende.. När ska vi flytta`?? vi börjar packa nuuuuu!
Där stod jag med munnen på vid gavel så alla såg vad jag åt igår till och med. Men men va menar ni?
Ni vill väl inte bo på landet? Då kan nu ju inte gå till ICA eller skolan längre? Tänkte för mig själv att dom kanske glömde att tänka efter dom små raringarna det är ju trots allt mina avkommor...

Jo se det ville dom absolut bo på landet, åka skolbuss till skolan och hjula runt i en stor trädgård för dom e ju inte heller vana att bo i lägenhet utan en endaste centimeter gräsmatta att gå ut på.

Tänk ibland älskar jag faktiskt mina barn <3