Mår illa..

De sex pojkarna friades i fredags av Svea hovrätt från anklagelserna om grov våldtäkt mot den 15-åriga flickan i Stockholm.
En efter en gick de in i ett rum där de låst in flickan, efter att ha tagit hennes mobiltelefon och dragit av henne kläderna, och hade sex med henne.
– Jag tänkte att om jag skriker så gör de något ännu dummare. Jag sa nej. Hur säger man ett nej så att det blir mer nej? säger flickan..
//

Jag blir så förbannad så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag vill ha en ansvarig person för detta! Jag vill åka till Tingsrätten och röja rent, skrika och med våld tvinga tillbaka domen.
Jag vill ha tag på dom jävla killarna som gjorde detta. Vad är det för människor? Vem f-n har uppfostrat dom? Vad är det för små pissiga ungjä-lar som tar sig friheten att beröva en ung tjej hela hennes framtid? Vad är det för idioter i rätts-Sverige som tror att en 15-årig tjej skulle gå med på detta?
Jag vill gråta för hennes skull men det finns inget jag kan göra för att laga henne. Jag ser på mina egna tre döttrar och tänker på vilken förtvivlan hennes föräldrar ska känna. Hur går man vidare i livet efter detta? Kommer någon av dom någonsin att skratta igen?
Jag mår så jävla illa men det finns personer som mår ännu sämre.
Flickan och hennes familj...